کاغذ ایندربرد چیست و چه کاربردی دارد
مقالات

کاغذ ایندربرد چیست و چه کاربردی دارد

12/25/2022 6:29:01 AM
969 مشاهده

کاغذ ایندربرد چیست و چه کاربردی دارد

  کاغذ ایندربرد چیست و چه کاربردی دارد

شما دوست عزیز بنا بر هر دلیلی نیاز دارید بدانید کاغذ ایندربرد چیست و می‌خواهید اطلاعات کاملی از آن را کسب کنید به شما تبریک می‌گوییم سایت مناسبی را انتخاب کرده‌اید با مطالعه این مقاله به پاسخ‌های سوالات بی‌جوابتان می‌رسید. مقوا‌ها به دلیل مصرف صنعتی و غیر صنعتی که دارند متنوع هستند یکی از آن‌ها ایندربرد است. کاغذ ایندربرد با نام مقوای ایندربرد هم شناخته می‌شود قسمت مغزی این عنصر از مواد بازیافتنی ساخته شده و دو طرف آن لایه پالپ سفید رنگی دارد.

کاغذ ایندربرد چیست؟

 اگر در فروشگاهی بودید و فردی کاغذ ایندربرد خرید کرد ۸۰ درصد احتمال دهید که شغلش در حیطه صنعت چاپ است. کاغذ ایندربرد (Ivory Board Paper) مخصوص، مصارف گوناگونی در چاپخانه‌ها دارد. مقوا یا کاغذ ایندربرد مخصوص  چاپخانه بوده و هر دو طرف آن لایه سفید رنگ دارد که یک سمت آن مات و سمت دیگر براق است، که چاپ بر روی قسمت براق آن انجام می‌شود. انواع کارت ویزیت، اتیکت و... را که شما مشاهده می‌کنید از این کاغذ ساخته می‌شود. علت محبوبیت این کاغذ در صنعت چاپ روان بودن این متریال است که چاپ بر روی آن را آسان کرده است. 

کاغذ ایندربرد چیست؟

 کاربرد و موارد مصرف کاغذ ایندربرد

جعبه‌های بسته‌بندی مواد غذایی و دارویی را بدون شک در طول روز بارها دیده‌اید. ضخامت و شکل ظاهری آن تفاوت‌های خاصی با دیگر جعبه‌ها دارد، زیرا جنس این مقوا‌ها از کاغذ ایندربرد است. جعبه‌های ماسک، انواع دارو، دستمال کاغذی و... از این کاغذ یا مقوا است. نکته جالب اینجا است، برای اینکه بسته‌بندی صورت گیرد کاغذ در چاپخانه فرآیند چاپ را طی کرده است. در واقع رابطه کاغذ ایندربرد در صنعت بسته‌بندی و چاپ دو سویه است. علاوه بر موارد  ذکر شده این کاغذ به دلیل بهداشتی بودن در موارد دیگری مانند بسته بندی لوازم آرایشی و بهداشتی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 کاربرد و موارد مصرف کاغذ ایندربرد

 ایندربرد متالایز چیست؟

خب، تا کنون درباره مقوای ایندربرد صحبت کردیم، حالا به سراغ یکی دیگر از انواع این کاغذ خواهیم رفت، یعنی کاغذ ایندربرد متالایز. کاغذ ایندربرد متالایز تنها تفاوتی که با کاغذ ایندربرد دارد در نوع رنگ پشت و روی کاغذ است.  از این متریال برای بسته‌بندی مواد غذایی استفاده می‌شود که یک طرف آن نقره‌ای و طرف دیگر سفید است.

ویژگی کاغذ ایندربرد چیست؟

در مکانی حضور دارید می‌خواهید از یک محصول حرف بزنید شاید نام آن را فراموش کرده باشید اما با توضیح دادن در مورد ویژگی‌های آن نامش در ذهن شما تداعی می‌شود و یا طرف مقابل سریع منظورتان را متوجه شده و زودتر از شما نام گمشده ذهنتان را می‌گوید. این امر با دانستن ویژگی یک محصول راحت‌تر نیز می‌شود و همچنین کاربرد درست‌تری خواهیم داشت. در نتیجه کاغذ ایندربرد دارای ویژگی‌های بارزی به شرح ذیل است:
• به دلیل سفیدی و تمیزی که دارد با نام کاغذ بهداشتی نیز شناخته می‌شود.
• بافت محکم این مقوا در کنار قیمت ارزانی که دارد محبوبیت آن را برای افرادی که نیاز به جعبه‌های مقاوم دارند بیشتر می‌کند. برای بسته‌بندی حرف اول را کاغذ ایندربرد می‌زند و به نوعی در این صنعت پرچم‌دار است.
• استحکام بالا مراحل چاپ را راحت‌تر می‌کند و همچنین جوهر بهتر بر روی این کاغذ چاپ می‌شود. 
• به دلیل استحکام مطلوب، تغییر فرم ندارند.
• گرماژ مقوا ایندربرد مطابق با استاندارد ISO536 (۴۰۰، ۳۵۰، ۳۰۰، ۲۸۰، ۲۵۰، ۲۳۰، ۱۸۰ گرم) است.
• این نوع کاغذ دارای ثابت بوده و به راحتی رنگ آن تغییر نمی‌کند
• جلوه بصری بسیار  عالی از جوهر و مرکب چاپ بر روی کاغذ ایندربرد
• بافت همگن و یک نواخت مخصوصا در سمت روی کاغذ

ویژگی کاغذ ایندربرد چیست؟

 مزیت استفاده از مقوای ایندبرد 

وقتی از بین چند جنس متفاوت یک متریال بیشترین درخواست را دارد قاعدتا خاص‌تر است و مزیت‌های بالاتری نسبت به بقیه دارد. اما این مزیت‌ها در مرود کاغذ ایندربرد چیست؟ در ادامه به پاسخ این سوال خواهیم پرداخت:
• شما فکر کنید برای چه کسی قیمت منصفانه در کنار کیفیت مطلوب ناخوشایند است، قاعدتا هیچ کس، ایندربرد هر دو فاکتور را داراست.
• شاخص ایندربرد مقاومت آن است پس یکی از مزایای آن استحکام است و مانند یک محافظ عمل می‌کند.
• چاپ بر روی ایندربرد به بهترین شکل ممکن انجام می‌شود.
• اشاره کردیم بسته‌بندی ماسک، جعبه شیرینی، کارت ویزیت و ... از کاغذ ایندربرد است اما تفاوت در چیست اندکی فکر کنید نمی‌دانم حدس شما درست بوده یا خیر، تفاوت در ضخامت آن است. کاغذ ایندربرد در ضخامت‌های مختلف تولید می‌شود.

معایب کاغذ ایندربرد

هر محصولی در کنار مزایا دارای معایبی نیز است که نباید از آن به راحتی عبور کرد اما معایب این کاغذ چیست؟ از جمله معایبی که کاغذ ایندربرد دارد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
• دو روی این کاغذ با هم متفاوت است
• قیمت نسبتا بالا در کیفیت‌های بالا به دلیل وارداتی بودن
• جوهر و مرکب چاپ بر روی پشت این کاغذ دیر خشک می‌شود
• مات بودن تصویر چاپ شده بر روی پشت کاغذ به نسبت سمت روی کاغذ
ابعاد  و مشخصات کاغذ ایندربرد
کاغذ ایندربرد دارای ابعاد  و مشخصات متفاوتی است که در جدول زی می‌توانید آن را مشاهده کنید:

ابعاد و مشخصات کاغذ ایندربرد

ابعاد ۱۰۰ × ۷۰، ۹۰ × ۷۰، ۸۰ × ۷۰، ۱۲۰ × ۷۰، ۸۵ × ۷۰، ۱۰۰ × ۶۰ سانتی متر
رنگ  سفید با قابلیت انعکاس نور سفید و آبی، نوع متالایز ی رو نقره‌ای 
گرماژ مقوای ایندربرد مطابق با استاندارد ISO536 ۴۰۰، ۳۵۰، ۳۰۰، ۲۸۰، ۲۵۰، ۲۳۰، ۱۸۰ گرم
سختی مقوای ایندربرد بدون تغییر فرم و به اصطلاح پف کردن با پر کردن درون آن
رول‌های مقوای ایندربرد ۱۴۰، ۱۲۰، ۱۱۰، ۱۰۰، ۹۰، ۸۰، ۷۰ متری

ابعاد و مشخصات کاغذ ایندربرد

خرید کاغذ ایندربرد

مقوای ایندربرد در ابعاد با ضخامت‌های متفاوتی موجود است کافی است شما هدفی که باعث شده کاغذ ایندربرد را تهیه کنید مورد بررسی قرار دهید، به عنوان مثال برای بسته‌بندی مواد غذایی باید نمونه ایندربرد متالیز را خریداری کنید. 
در این مقاله در مورد کاغذ ایندربرد یا همان مقوای ایندربرد و مصارف مختلف آن توضیح دادم امید است اطلاعات مفید و کاربردی را ارائه داده باشیم.

نظر شما درباره کاغذ ایندربرد چیست و چه کاربردی دارد چیست؟